ژله (فرانسوی: Jelly) یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منعقد میشود. در حال حاضر ژله بیشتر به صورت پودر ژله یافت میشود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال منعقد کرد. به دلیل این که در این ماده از ژلاتین استفاده میشود ، گیاه خواران از خوردن آن پرهیز می کنند زیرا این ماده از کلاژن پوست و استخوان جانوران تهیه میشود.
در این برنامه طرز تهیه انواع ژله را به شما آموزش می دهیم
امیدواریم مورد پسندتون باشه.
برخی امکانات برنامه :
✔ محیطی ساده و راحتی کار با برنامه
✔ گرافیک عالی و زیبا
✔ حجم مناسب برنامه
✔ امکان انتخاب مطالب به عنوان مورد علاقه
✔ امکان نمایش لیست علاقه مندی ها به کاربر
✔ امکان جستجو در مطالب
✔ امکان اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و تمامی برنامه های دارای این قابلیت