ماه مبارک فرصت مغتنمی برای تزکیة روح و پاک شدن از آلودگیهاست. پرداختن به تغذیه و آداب آن در ایام روزهداری از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار است. تغذیه برای روزهداران در این ماه به دلیل تغییر عادات و وعدههای غذایی بسیار مهم تلقی میشود. روزهداری کامل و با نشاط معنوی در سایة اجرای برنامه غذایی صحیح امکانپذیر است. رعایت اصول تغذیه سالم در این ایام و پرهیز از برخی غذاها و بهرهگیری از برخی غذاها و داشتن وعدههای غذایی سرشار از همة گروههای غذایی از اهمیت برخوردار است. توجه به وضعیت جسمانی شخص و شرایط و ویژگیهای خاص فردی و مزاج شخص از شاخصهای الگوی تغذیه در رمضان است.
در این کتاب میخوانیم:
1) چیستی تغذیه
2) ارزش و اهمیت تغذیه در اسلام
3) اصول تغذیه در ماه رمضان
4) تغذیة سحر و افطار
5) توصیهها و پرهیزهای غذایی در افطار و سحر
6) تغذیه در مزاجهای مختلف
7) تغذیه در گروههای خاص
8) بیماران و روزهداری
9) برنامة هفتگی تغذیه رمضان