با بهترین برنامه‌های ساخت پادکست آشنا شوید

علاقمندان به پادکست هر روز بیش‌تر و بیش‌تر می‌شوند و افراد زیادی هم دوست دارند وارد این حوزه شده و محتوای موردعلاقه خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. ما در این مقاله برای این دست از افراد به معرفی بهترین برنامه‌های ساخت پادکست خواهیم پرداخت. پس در ادامه مطلب با مایکت همراه باشید.

از آن جایی افراد و کسب و کارهای زیادی به سمت دنیای پادکست رو آورده‌اند، حالا نیاز به یک برنامه مفید و کاربر پسند برای تولید این دست از محتوا بیش‌تر احساس می‌شود. در حال حاضر مارکت پر است از اپلیکیشن‌های مختلف که می‌توانند در این زمینه به شما کمک کنند. اما در بین این همه انتخاب ما بهتر است به سراغ کدام موارد برویم؟

ساخت پادکست پروسه‌ای زمان‌بر است و باید حسابی برای این امر زمان بگذارید. به همین دلیل هم ابزار مناسب برای این کمک به کاربران در این زمینه می‌توانند در روند کار تاثیر قابل توجهی داشته باشند و بسیار به شما کمک کنند.

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست کار ساده‌ای را پیش روی‌تان قرار می‌دهند و موجب می‌شوند ضبط، ویرایش و انتشار محتوا روی پلتفرم‌هایی نظیر گوگل پادکست، اپل پادکست و اسپاتیفای راحت‌تر شود. به لطف این برنامه‌ها شما دیگر نگران فرآیند تولید نخواهید بود و می‌توانید اکثر زمان خود را روی ارائه یک محتوای ارزشمند برای مخاطب‌ها صرف کنید.

برنامه ساخت پادکست چیست؟

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

نرم‌افزار یا ابزار ساخت پادکست طراحی شده تا به تولیدکنندگان محتوا برای تولید و انتشار پادکست‌شان کمک کند. این موارد معمولا با قابلیت‌های متنوعی همراه هستند و در امر تولید محتوا عملکرد بسیار خوبی را ارائه می‌‌دهند؛ از قابلیت ضبط گرفته تا ویرایش فایل‌ها و انتشارشان. به لطف رابط کاربرپسند این اپلیکیشن‌ها و عملکرد بسیار خوبی که ارائه می‌دهند، تولیدکنندگان محتوا می‌توانند با زحمت کم‌تری کارشان را پیش ببرند. بیایید در ادامه با هم نگاهی به قابلیت‌های این اپ‌ها بیندازیم.

ضبط

هر پادکستری بدون شک دوست دارد برنامه‌اش را با بالاترین کیفیت ممکن ضبط کند و در اختیار مخاطب‌هایش قرار دهد. بهترین برنامه‌های ضبط پادکست هم قابلیت‌های زیادی را در اختیارتان قرار می‌دهند که بتوانید بسته به موقعیت‌تان محتوایی با کیفیت را به دست مخاطب برسانید.

این اپلیکیشن‌ها موجب می‌شوند میزبان و مهمان بتوانند صحبت‌های خود را با کیفیت بالا ضبط کنند. یکی از ویژگی‌های مهم در این اپ‌ها این است که می‌توان به لطف آن‌ها دست به ضبط محتوا به صورت لوکال یا ریموت زد. اگر چندین مهمان هم در برنامه داشته باشید، باز هم این برنامه‌ها حسابی به کارتان خواهند آمد.

ویرایش

 ویرایش یکی از مهم‌ترین اقدامات در روند تولید پادکست است و شما برای تولید یک محتوای باکیفیت حتما به ابزاری نیاز دارید که بتواند در این امر عملکرد بسیار خوبی داشته باشد.

تولیدکنندگان محتوا به لطف این برنامه‌ها می‌توانند فایل ضبط شده را برش دهند، دست به تغییر بخش‌هایی از صدا بزنند، وقفه‌های طولانی را حذف کرده یا اقدام به برطرف کردن مشکلات کنند. از دیگر کارهایی که در این اپلیکیشن‌ها می‌توان انجام داد می‌شود به قابلیت تنظیم صدا، قرار دادن افکت Fade-in یا Fade-Out، اضافه کردن افکت‌های صوتی و موسیقی زمینه اشاره کرد.

گزینه‌های پخش

برخی از بهترین برنامه‌های ساخت پادکست به شما سرویسی برای انتشار محتوا هم ارائه می‌دهند که اجازه می‌دهد پادکسترها قسمت‌های مختلف برنامه خود را مستقیما روی پلتفرم به اشتراک بگذارند.

علاوه بر این، به لطف این اپ‌ها می‌توان محتوا را روی دیگر پلتفرم‌های محبوب هم منتشر کرد که راهی ساده و خوب برای به اشتراک‌گذاری پادکست به حساب می‌آید. این امر موجب می‌شود که کاربر بتواند راحت‌تر محتوای خود را با افراد بیش‌تر به اشتراک بگذارد.

تحلیل

بسیاری از برنامه‌های ساخت پادکست قابلیت‌هایی را برای تحلیل داده‌های مربوط به پادکست‌تان ارائه می‌دهند تا پادکستر بتواند از سطح بازخوردها آگاه شود. تولیدکنندگان محتوا در این حالت می‌توانند به اطلاعاتی نظیر تعداد دانلودها، تعداد دفعات شنیده شدن قسمت‌ها و نمودار پخش دسترسی داشته باشند. این داده‌ها موجب می‌شوند کاربر بتواند به درک بهتری از مخاطب‌ها برسد و در روند کارش تغییرات لازم را ایجاد کند تا قادر باشد محتوای باکیفیت‌تری را ارائه دهد.

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

حال که با هم به مرور ویژگی‌های این برنامه‌ها پرداختیم، بد نیست به سراغ معرفی موارد مختلفی برویم که حسابی می‌توانند کار را برای پادکسترها ساده کنند.

1. Alitu: The Podcast Maker Tool

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

  • نحوه استفاده: مرورگر
  • قیمت: اشتراک ماهیانه (38 دلار) | 7 روز تست استفاده رایگان
  • نقاط قوت: ضبط، ویرایش و انتشار در یک برنامه | تبدیل خودکار صدا به متن | ویرایش بر اساس متن
  • نقاط ضعف: دسترسی فقط از طریق مرورگر

Alitu وب اپی بوده که به درخواست کاربرانی که از روند ویرایش پادکست‌ها نفرت داشتند، ساخته شده است. برای برخی از افراد این پروسه حسابی زمان‌بر و دشوار به حساب می‌آید. در واقع برخی از افراد شروع ساخت پادکست را به خاطر چالش یادگیری نرم‌افزارهایی مثل Audacity یا Audition مدام به تعویق می‌اندازند.

اما برنامه Alitu طراحی شده تا ضبط، ویرایش و انتشار پادکست را برای‌تان بسیار ساده کند. به لطف این ابزار شما می‌توانید بدون داشتن کوچک‌ترین دانشی درباره تولید صدا، به یک پادکستر تبدیل شوید.

به لطف این برنامه شما می‌توانید تماس‌های صوتی (یا هر فایل صوتی دیگری) را ضبط کنید یا به سادگی دست به آپلود فایل ضبط شده از جای دیگر (مثل مصاحبه‌های SquadCast/Riverside، فایل‌های ضبط شده در گوشی، وبینارهای Zoom و …) بزنید. Alitu همه‌ی کارهای موردنیازتان را انجام می‌دهد که از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش نویز و فشرده‌سازی فایل‌ها اشاره کرد.

این برنامه در بخش ویرایش هم قابلیت‌های زیادی را در اختیارتان قرار می‌دهد. در نتیجه می‌توانید خیلی ساده مشکلات فایل ضبط شده را برطرف کنید. این ابزار به شما امکان ویرایش بر اساس متن را هم می‌دهد. در واقع Alitu می‌تواند به صورت خودکار مکالمات را به متن تبدیل کند (زبان انگلیسی) و شما با حذف آن قسمت از متن می‌توانید صدای آن بخش را هم حذف کنید.

پس از پشت سر گذاشتن این مرحله، Alitu به پادکسترها اجازه می‌دهد هر چقدر می‌خواهند فایل‌های صوتی مختلف را به محتوا ضمیمه کنند یا به سراغ استفاده از موسیقی زمینه بروید. حتی در خود برنامه هم موسیقی‌های برای استفاده کاربران قرار دارد که می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

در نهایت هم پس از انجام تمامی مراحل بالا می‌توان دست به انتشار پادکست در پلتفرم‌هایی مثل اپل پادکست، اسپاتیفای یا … تا کاربران در نقاط مختلف دنیا بتوانند به محتوایتان دسترسی پیدا کنند.

2. Podbean Podcast App

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

  • نحوه استفاده: مرورگر | موبایل
  • قیمت: رایگان (با محدودیت حافظه و پهنای باند) | حالت پولی دارای رده‌های مختلف است که از ماهی 14 دلار شروع می‌شود
  • نقاط قوت: ابزار عالی برای گفتگوی زنده با حدود 8 شرکت‌کننده
  • نقاط ضعف: قابلیت‌های محدود برای ویرایش | تمامی شرکت‌کنندگان باید وارد حساب کاربری‌شان در این برنامه شوند

برنامه Podbean توسط یک تیم باسابقه طراحی شده و پر از قابلیت‌های مختلف است و می‌تواند در زمینه تولید و انتشار پادکست حسابی به کاربران کمک کند.

کسانی که تمایل دارند از یک ابزار خاص برای ضبط پادکست استفاده کنند می‌توانند به سراغ این اپلیکیشن رفته و در آن دست به میکس افکت‌ها بزنند و موسیقی‌های موجود در اپ را هم به کار ببرند یا موسیقی‌های دلخواه‌شان را آپلود کنند.

چیزی که نبودش در Podbean Podcast App احساس می‌شود، وجود قابلیت‌های ویرایش است. هرچند این برنامه آن قدر قابلیت‌های ضبط خوب دارد که این کمبود را می‌توان نادیده گرفت. شما می‌توانید به لطف این ابزار به صورت هشت نفره دست به ضبط پادکست با افراد دیگر بزنید. البته دیگر کاربران برای این امر باید وارد همین برنامه شده باشند.

ضبط برنامه به صورت زنده انجام می‌شود، اما پادکستر می‌تواند در حل لحظه آن را متوقف کرده و همه چیز را از اول شروع کند. به لطف Podbean Live شما می‌توانید با مهمان‌هایتان صحبت کنید، تعداد مجری بیش‌تری داشته باشید و حتی به تماس‌های شنوندگان پاسخ دهید.

از آن جایی که Podbean خود یک پلتفرم مستقل است، پادکسترها می‌توانند برنامه‌شان را روی آن منتشر کنند. هرچند شما می‌توانید قسمت ضبط شده را دانلود کرده و در اپلیکیشن دیگری آن را ویرایش کرده و در پلتفرم‌های مختلف به اشتراک بگذارید. این اپ بدون شک یکی از بهترین برنامه‌های ساخت پادکست به حساب می‌آید.

3. برنامه Podcast Studio, by Spreaker

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

  • نحوه استفاده: مرورگر | موبایل
  • قیمت: رایگان (با محدودیت حافظه و پهنای باند) | حالت پولی دارای رده‌های مختلف است که از ماهی 20 دلار شروع می‌شود
  • نقاط قوت: ابزار عالی برای گفتگوی زنده همراه با موسیقی | قابلیت پاسخ‌دهی به تماس‌ها
  • نقاط ضعف: قابلیت‌های محدود برای ویرایش و تولید

Spreaker یکی دیگر از پلتفرم‌های معروف است که امکان کسب درآمد را هم به کاربران‌اش می‌دهد. برنامه Podcast Studio یک ابزار عالی است که این تیم آن را برای پادکسترها منتشر کرده‌اند.

شما از طریق مرورگر یا اپلیکیشن موبایل می‌توانید از این مورد از بهترین برنامه‌های ساخت پادکست استفاده کنید. یکی از قابلیت‌های خوب این اپ این است که اجازه می‌دهد در گفتگوهای زنده به راحتی بتوانید با شنوندگان‌تان تعامل داشته باشید.

اگر علاقه‌ای به پخش زنده ندارید، می‌توانید به سراغ حالت آفلاین بروید و هر وقت خواستید محتوای‌تان را با کاربران دیگر به اشتراک بگذارید.

در برنامه Podcast Studio هم درست مثل Podbean می‌توان از افکت‌های مختلف استفاده کرد و دست به افزودن دیگر فایل‌های صوتی زد. از نظر ویرایش هم این اپلیکیشن اجازه می‌دهد فایل‌ها را برش بدهید و اشتباهات احتمالی را رفع کنید.

Spreaker در ارائه قابلیت گفتگوی زنده واقعا عملکرد خوبی داشته و توانسته کاری کند که کاربران تمام نیازهایشان از این نظر برطرف شود. استفاده از موسیقی هم در این ابزار بسیار ساده است و استفاده از این بخش حسابی جذاب به نظر می‌رسد. نسخه موبایل و دسکتاپ Podcast Studio دارای قابلیت‌های کنترل میکروفون هم هستند و به صورت خودکار وقتی صحبت کنید صدای موسیقی را کاهش می‌دهند.

آیکون برنامه Podcast Studio

Podcast Studio

حجم:۲۲.۱ مگابایت

دانلود برنامه Podcast Studio

4. برنامه Spotify for Podcasters (Anchor)

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

  • نحوه استفاده: مرورگر | موبایل
  • قیمت: رایگان
  • نقاط قوت: می‌توانید به صورت رایگان پادکست‌هایی مخصوص اسپاتیفای بسازید
  • نقاط ضعف: قابلیت‌های محدود برای ویرایش و تولید | قابلیت‌های محدود برای تبدیل صوت به متن | تجربه نشان داده که خیلی مطمئن نیست

برنامه Spotify for Podcasters را احتمالا با نام قدیمی Anchor بشناسید. اسپاتیفای طی سه سال گذشته در حوزه پادکست تاثیر قابل توجهی گذاشته و اصلا تعجبی ندارد که می‌بینیم برنامه ساخت پادکست‌اش هم محبوبیت زیادی پیدا کرده است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این اپلیکیشن، رایگان بودن آن بوده که دسترسی را برای تمامی پادکسترها راحت‌تر می‌کند.

برنامه Spotify for Podcasters هم درست مثل دیگر موارد در لیست بهترین برنامه‌های ساخت پادکست به شما اجازه می‌دهد محتوای‌تان را تولید کرده و با مخاطب‌هایتان به اشتراک بگذارید. علاوه بر این، کاربران می‌توانند در کم‌تر از یک دقیقه صوت را با آن به متن تبدیل کنند. هر چند این امر برای همه قسمت‌ها امکان‌پذیر نیست.

یکی دیگر از ویژگی‌های قابل توجه این ابزار، امکان پخش موزیک‌های اسپاتیفای در محتوایی است که می‌سازید. هرچند این برنامه محدودیت‌هایی هم برای‌تان ایجاد می‌کند. مثلا نمی‌توان موزیک‌ها را کوتاه کرد یا در حین پخش‌شان صحبت کرد. اما به هر حال این قابلیت مزایای خاص خود را هم دارد.

یکی دیگر از ویژگی‌ها جذاب این اپ، امکان ساخت پادکست تصویری است. هرجند این که پادکست‌تان را فقط در اسپاتیفای می‌توانید به اشتراک بگذارید. اما همین که دست‌تان برای تولید محتوا به شکل مختلف باز می‌شود، می‌تواند برای‌تان یک نکته مثبت باشد.

هرچند اگر نگاهی به گذشته داشته باشیم و به روزهایی که نام این برنامه Anchor بود برگردیم، می‌بینیم که این ابزار آن قدرها هم مطمئن نبوده است. مثلا گاهی محتوای تولید شده توسط این اپلیکیشن دارای مشکلات عدم هماهنگی در صدا بودند و همین موضوع هم افراد زیادی را از این برنامه دل‌زده کرد.

آیکون برنامه Spotify for Podcasters

Spotify for Podcasters

حجم:۲۰.۴ مگابایت

دانلود برنامه Spotify for Podcasters

5. برنامه Descript

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

  • نحوه استفاده: دسکتاپ
  • قیمت: رایگان (با محدودیت) | شروع قیمت از ماهی 14 دلار | حالت پرو ماهیانه 24 دلار
  • نقاط قوت: قابلیت Overdub | قابلیت حذف صداهای اضافی
  • نقاط ضعف: فاقد قابلیت ضبط تماس | فقط دارای نسخه دسکتاپ

برنامه Descript یک ابزار ساخت پادکست است که قابلیت‌های زیادی را در اختیارتان قرار می‌دهد. این برنامه چیزی بیش از یک ابزار ساده برای محتوای صوتی به حساب می‌آید. در این جا شما می‌توانید به سراغ ضبط صفحه، ویرایش ویدیو و تبدیل صوت به متن هم بروید.

برنامه Descript اولین اپی بود که اجازه می‌داد فایل صوتی را بر اساس محتوای متنی ویرایش کرد. هرچند حالا دیگر انجام این کار با برنامه‌هایی مثل Alitu هم امکان‌پذیر است.

این ابزار دارای قابلیت تشخیص و پر کردن بخش‌های اضافی هم هست و در این حالت می‌توانید از شر صداهایی مثل «ممممم» و «امممم» خلاص شوید. در این برنامه می‌تواند ابزار تولید صدای Overdub را هم پیدا کرد که یک قابلیت مبتنی بر هوش مصنوعی عالی به حساب می‌آید. البته این قابلیت در حالت رایگان محدودیت‌هایی خواهد داشت.

6. Libsyn Studio

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

  • نحوه استفاده: مرورگر
  • قیمت: ماهی 20 دلار برای استفاده از تمامی قابلیت‌ها
  • نقاط قوت: ابزار ضبط ریموت خوب به شکل Libsyn Connect | قابلیت ویرایش از طریق متن در Easy Editing
  • نقاط ضعف: به خاطر وجود ابزار متنوع با نام‌های مختلف و وجود سطوح مختلف برای خرید اشتراک کمی گیج‌کننده است

Libsyn یکی دیگر از شرکت‌های معروف در حوزه تولید پادکست است که برنامه مخصوص خود را با نام Libsyn Studio در دسترس کاربران قرار داده تا بتواند تجربه‌ای خوب را به مخاطب‌ها منتقل کند.

این برنامه دارای سطوح مختلف برای خرید اشتراک است. شما باید ابتدا یک حساب کاربری ایجاد کنید (شروع قیمت از ماهی 5 دلار) و سپس دست به تولید محتوا بزنید و فایل صوتی را با دیگر فایل‌ها ترکیب کنید یا به سراغ استفاده از موسیقی‌های بدون کپی‌رایت بروید.

برای خرید بالاترین سطح اشتراک Libsyn Studio باید 20 دلار به صورت ماهیانه هزینه کرد. در این حالت می‌توان از قابلیت ضبط صدا با کیفیت بالا در Libsyn Connect بهره برد و از ابزار Easy Editing استفاده کرد و دست به ویرایش بخش‌های مختلف محتوا زد.

7. برنامه Riverside

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

  • قیمت: رایگان با محدودیت | شروع قیمت از ماهی 15 دلار
  • نقاط قوت: ضبط صدا و تصویر با کیفیت HD مستقیما از دستگاه‌های مبتنی بر اندروید و iOS | ویرایش صدا و تصویر با استفاده از متن | تبدیل خودکار صوت به متن
  • نقاط ضعف: ویرایش و خروجی گرفتن فعلا فقط از طریق نسخه دسکتاپ امکان‌پذیر است

ساخت پادکست با برنامه Riverside کار ساده‌ای است. این ابزار دارای یک رابط کاربری کاربرپسند است و به شما قابلیت‌هایی نظیر ویرایش صدا، ایجاد افکت‌های تصویری و میکس صدا را ارائه می‌دهد. در نتیجه به لطف این برنامه می‌توانید به سادگی به یک پادکستر حرفه‌ای تبدیل شوید. پس اگر می‌خواهید به سادگی هر چه تمام‌تر محتوای موردنظرتان را به مخاطب‌ها ارائه دهید، بهتر است به سراغ این مورد از بهترین برنامه‌های ساخت پادکست بروید.

به طور کلی باید بگوییم که برنامه Riverside هم برای تازه‌کارها و هم برای افراد حرفه‌ای گزینه خوبی به حساب می‌آید و می‌توان به جای استفاده از ابزار پیچیده دیگر، به سراغ آن رفت.

8. برنامه Podcastle

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

  • نقاط قوت: ساده | کیفیت صدای خوب | رابط کاربری مناسب
  • نقاط ضعف: محدودیت در قابلیت‌ها | ضعف در بخش ویرایش صدا

برنامه Podcastle به کاربران اجازه می‌دهد در این پلتفرم پادکست و دیگر محتواهای صوتی را ضبط کنند و به ویرایش‌شان مشغول شوند. همچنین به لطف این ابزار می‌توان موسیقی هم به فایل صوتی اضافه کرد و افکت‌های صوتی را هم در آن جای داد.

اگر دوست ندارید از صدا خودتان استفاده کنید هم برنامه Podcastle امکانات خوبی را در اختیارتان قرار می‌دهد. در واقع کاربران می‌توانند از صداهای مختلف تولید شده توسط هوش مصنوعی برای ارائه محتوایشان استفاده کنند.

نکته کلیدی در خصوص این برنامه این است که شما برای استفاده از آن نیازی به هیچ دانش فنی خاصی ندارید. به لطف UI کاربرپسند این ابزار، حتی تازه‌واردها هم به سرعت می‌توانند فرآیند ساخت پادکست‌شان را آغاز کنند. علاوه بر این، این ابزار دارای قابلیت‌های پیشرفته‌تری هم هست که کاربردش را برای حرفه‌ای‌ها بیش‌تر می‌کند.

9. برنامه Audacity

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

  • قیمت: رایگان
  • نقاط قوت: ساده | قابلیت ویرایش بسیار خوب
  • نقاط ضعف: شاید در ابتدای کار نیاز به آموزش داشته باشید

ساخت پادکست شاید برای خیلی از افراد یک اقدام چالش‌برانگیز باشد. اما به لطف Audacity دیگر نیازی نیست این اقدام را به تعویق بیندازید.

این برنامه به شما اجازه می‌دهد کیفیت صدا را مشخص کنید و همچنین قابلیت‌هایی نظیر کاهش نویز را ارائه می‌دهد. همچنین کاربران می‌توانند با استفاده از این ابزار به اضافه کردن فیلترها و افکت‌هایی نظیر اکو دست بزنند تا محتوا در نهایت خیلی حرفه‌ای به نظر برسد. این قابلیت‌ها برای کسانی که دوست دارند خروجی نهایی را حسابی باکیفیت ارائه دهند، اهمیت زیادی خواهد داشت. شما می‌توانید Audacity را روی مک یا ویندوز نصب کرده و از آن استفاده کنید.

10. Zencastr

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

  • نقاط قوت: کیفیت بالای صدا | ساده | دارای نسخه رایگان
  • نقاط ضعف: هزینه بالای پلن‌های اشتراکی | فاقد ابزارهای ویرایش و انتشار

دنیای پادکست‌ها حالا شلوغ‌تر از همیشه است و شما هم اگر داستانی برای روایت دارید و محتوایی می‌توانید ارائه دهید، به لطف بهترین برنامه‌های ساخت پادکست می‌توانید آن چه در ذهن دارید را با سایر افراد به اشتراک بگذارید. هرچند رفتن به یک استودیوی حرفه‌ای بهترین نتیجه را برای همه به ارمغان می‌آورد، اما داشتن یک برنامه مناسب هم می‌تواند تا حد زیادی نیازهایمان را برطرف کند. برنامه Zencastr یکی از همین موارد است که کارها را برای پادکسترها ساده‌تر از همیشه می‌کند.

شما به لطف این برنامه می‌توانید با مهمان‌هایتان به گفتگو مشغول شوید و خروجی نهایی را با کیفیت بالا با مخاطب‌ها به اشتراک بگذارید. البته این ابزار محدودیت‌های مختلفی هم دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به عدم وجود قابلیت‌های ویرایش صدا اشاره کرد.

11. GarageBand

بهترین برنامه‌های ساخت پادکست

  • قیمت: رایگان
  • نقاط قوت: رابط کاربری ساده | رایگان
  • نقاط ضعف: به خاطر وجود ابزار متنوع با نام‌های مختلف و وجود سطوح مختلف برای خرید اشتراک کمی گیج‌کننده است

GarageBand یک ابزار ساخت پادکست رایگان برای کاربران مک و iOS است. شما با استفاده از برنامه خود اپل می‌توانید دست به ضبط و ویرایش صدا بزنید.

علاوه بر این، به لطف این اپلیکیشن می‌توان موزیک و افکت صوتی هم به پادکست افزود تا مخاطب‌ها از نتیجه نهایت بیش‌تر لذت ببرند. این اپ به شما امکان مصاحبه با دیگران را هم می‌دهد. سپس می‌توانید این محتوای صوتی را ویرایش کنید تا برای انتشار آماده شود.

برنامه GarageBand در ابتدا با هدف ضبط و ساخت آهنگ طراحی شده، در نتیجه شاید برخی از ویژگی‌هایی که انتظار دارید را در خود نداشته باشد. اما به طور کلی می‌تواند کارتان را راه بیندازد.

این بود لیست بهترین برنامه‌های ساخت پادکست. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. نظر شما درباره موارد معرفی شده چیست؟ فکر می‌کنید ما کدام برنامه‌ها را در لیست‌مان از قلم انداخته‌ایم؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
دانلود مایکت ×