دانلود مایکت

سریال نوروز رنگی

۳,۶۳۲
93
رده سنی ۱۸+
  • توضیحات
  • قسمت‌ها
  • سریال‌های مشابه

درباره سریال نوروز رنگی

سریال نوروز رنگی، سریالی طنز و جذاب به کارگردانی علی مسعودی را از سایت مایکت تماشا کنید.

داستان سریال نوروز رنگی

سریال نوروز رنگی یک مجموعه تلویزیونی در ژانر کمدی و درام است. این مجموعه دومین تجربه کارگردانی علیرضا مسعودی، معروف به علی مشهدی، در تلویزیون پس از سریال آخر خط (1399) است. سریال نوروز رنگی با تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان و نویسندگی علیرضا مسعودی، برای پخش در نوروز 1400 از شبکه پنج سیما آماده شد. در این سریال طنز دوست‌داشتنی شاهد هنرنمایی افرادی نظیر رابعه اسکویی، جواد خواجوی و یوسف تیموری هستیم. داستان این مجموعه نیز در دهه شصت روایت می‌شود و با دیالوگ‌هایی به لهجه مشهدی و نمایش خاطرات نوستالژیک مردم، به خوبی جای خود را در دل بینندگان باز کرد. سریال نوروز رنگی یک سریال تماشایی و جذاب است که در همین صفحه از مایکت می‌توانید به صورت آنلاین و بدون نیاز به دا‌نلود آن را تماشا کنید.

داستان سریال نوروز رنگی

داستان سریال در روزهای پیش از نوروز 1367 و در یکی از محلات مشهد، پیرامون یک خانواده از قشر متوسط جامعه روایت می‌شود. پدر خانواده که 5 پسر و 2 دختر دارد، در ازای طلبش یک تلویزیون رنگی می‌گیرد. قرار بر این است که اگر پول جور نشد، پدر این تلویزیون را به جای طلبش بفروشد. پس از مدتی خانواده به یک سفر می‌‌روند و پسر دوم آن‌ها، جواد، در خانه می‌ماند و این آغاز ماجرا است. گرچه پدر بارها و بارها به جواد تأکید کرده که دست به تلویزیون نزند، ولی در پی یک اتفاق تلویزیون می‌شکند. اکنون جواد و دوستانش به دنبال راه چاره‌ای هستند که تا پیش از آغاز تعطیلات نوروزی، پول تلویزیون را جور کرده و جایگزینی برای آن بخرند.

تاریخ انتشار سریال نوروز رنگی

در 23 اسفند 1399 اولین تیزر سریال نوروز رنگی منتشر و اعلام شد که این سریال به عنوان سریال نوروزی شبکه پنج سیما به روی آنتن خواهد رفت. تعداد قسمت‌های سریال نوروز رنگی 20 قسمت است که همگی در یک فصل ارائه شدند. این سریال از 30 اسفند 1399 هرشب ساعت 20 به روی آنتن شبکه پنج سیما رفت و سرانجام در 19 فروردین 1400 به تماشای آخرین قسمت سریال نشستیم.

با توجه به این‌که این مجموعه یکی از سریال‌های تلویزیونی محبوب در نوروز 1400 بود، اگر شما هم از طرفداران این سریال تماشایی هستید می‌توانید از طریق همین صفحه از مایکت بار دیگر خاطرات خوش خود از نوروز 1400 و تماشای این سریال را زنده کنید. ما در این صفحه لینک‌های لازم را برای شما فراهم آورده‌ایم تا به تماشای همه 20 قسمت سریال نوروز رنگی، به صورت آنلاین و بدون نیاز به دانلود، بنشینید.

بازیگران سریال نوروز رنگی

در مجموعه طنز نوروز رنگی بازیگران به‌نامی همچون رابعه اسکویی، یوسف تیموری و شهرام قائدی حضور دارند. یکی از ویژگی‌های مثبت این سریال که منتقدین توجه خاصی به آن داشته‌اند، استفاده از بازیگران بومی با لهجه مشهدی در این سریال است. در این بخش با بازیگران سریال نوروز رنگی آشنا می‌شویم.

رابعه اسکویی؛ بازیگر نقش اعظم خانم

رابعه اسکویی بازیگری ایرانی است که در تاریخ 18 خرداد 1345 در شهر تهران چشم به جهان گشود. او دوره بازیگری را زیر نظر حمید سمندریان گذراند و از سال 1375 با مجموعه تلویزیونی صد سال به این سال‌ها، به طور رسمی فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرد. وی در سال 1378 با سریال پلاک 14 به کارگردانی مهران مدیری به شهرت رسید. در میان جدیدترین آثار تلویزیونی وی نیز می‌توانیم سریال گاندو (1398) و فصل اول و دوم سریال مستوران (1401-1402) را نام ببریم. خانم اسکویی با فیلم سگ کشی (1378) قدم به سینما گذاشت و برای این نقش‌آفرینی نامزد سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. رابعه اسکویی پس از دو سال حضور در شبکه جم تی‌وی، در سال 1396 به ایران بازگشت.

جواد خواجوی؛ بازیگر نقش جواد

جواد خواجوی متولد 24 خرداد 1371 در شهر مشهد است و امروزه به عنوان بازیگر، کمدین و صداپیشه فعالیت دارد. وی فعالیت حرفه‌ای خود را از تئاتر و در سال 1396 آغاز کرد و سپس به عنوان نویسنده در مجموعه دیرین دیرین حضور یافت. آقای خواجوی با صداپیشگی چند ویدئو طنز در فضای مجازی به شهرت رسید و سپس به برنامه خندوانه دعوت شد. فعالیت وی به عنوان بازیگر با سریال محرمانه (1398) در نقش شهرام دده آغاز شد. سال بعد وی را در نقش غلامرضا هاشمی در سریال سرباز و نقش جواد در سریال نوروز رنگی دیدیم. این روزها فیلم آغوش باز بر روی پرده سینماهاست که اولین حضور جواد خواجوی در سینما محسوب می‌شود. وی در چند مجموعه شبکه نمایش خانگی ازجمله مجموعه یاغی (1400) و مجموعه تی‌ان‌تی (1402) نیز حضور یافته است. جواد خواجوی برای بازی در سریال نوروز رنگی نامزد عنوان بهترین بازیگر مرد کمدی در بیست‌ویکمین دوره جشن حافظ شد.

یوسف تیموری؛ بازیگر نقش دایی وی‌جی (دایی محمود)

یوسف تیموری واقف یکی از بازیگران شناخته‌شده ژانر طنز، در تاریخ 6 دی 1358 در تهران متولد شد. او در هنرستان صداوسیما تحصیل کرده و از سال 1376 با مجموعه سرزمین سبز، فعالیت خود به عنوان یک بازیگر را آغاز کرد. آقای تیموری شهرت خود را مرهون بازی در آثاری نظیر مجموعه سیب خنده (1376)، مجموعه مجید دلبندم (1377) و سریال زیر آسمان شهر (1380) است. او پس از کسب تجربه در تلویزیون، با فیلم دختر شیرینی فروش قدم به سینما گذاشت و علاوه بر فیلم‌های طنز، در چند فیلم جدی نیز به ایفای نقش پرداخت. وی آخرین‌بار با فیلم شهر گربه‌ها (1399) در سینما دیده شده است. این بازیگر پرانرژی و دوست‌داشتنی در شبکه نمایش خانگی نیز در برنامه‌هایی چون مجموعه شب‌های مافیا (1400) و برنامه همزاد من (1403) حضور داشته است.

با توجه به این نکته که در معرفی بازیگران با محدودیت واژه روبه‌رو هستیم، در ادامه به جای بیوگرافی هر بازیگر، فهرستی از برخی دیگر از هنرپیشه‌های سریال نوروز رنگی را برای شما آماده کرده‌ایم:

  • هادی عامل هاشمی در نقش آقا صادق

  • شهرام قائدی در نقش آقای هاشمی

  • پریسا مقتدی در نقش کتایون

  • داریوش سلیمی در نقش هوشنگ

  • ماشاالله شاه‌مرادی زاده در نقش حاج آقا

  • سیاوش مفیدی در نقش میثم

  • علیرضا مسعودی در نقش آقای مهدوی

  • سیمین بهفر در نقش شکوفه

  • الهه جعفری در نقش فرشته

  • سینا رازقی در نقش سعید

  • محمد اسلامی در نقش احمد

  • ماهان عبدی در نقش مرتضی

نقد و بررسی سریال نوروز رنگی

سریال نوروز رنگی در روزهای عید سال 1400 از شبکه پنج سیما پخش می‌شد و موفق شد تبدیل به یکی از پربیننده‌ترین سریال‌های آن سال، با وجود سریال نون خ، شود. علی مشهدی به عنوان نویسنده و کارگردان این اثر، تلاش کرده تا بخشی از ریشه و هویت خود یعنی فرهنگ و لهجه مشهدی را به مخاطب بشناساند و حقیقتاً در این امر بسیار موفق بوده است. بدین ترتیب پس از سریال پایتخت و سریال نون خ که به ترتیب به قومیت‌های ایرانی در شمال و غرب کشور پرداختند، این‌بار سریال نوروز رنگی به شرق ایران سر زده است. این سریال در کنار همه مزایایی که دارد، از تیغ تیز منتقدین در امان نبوده و نقدهایی نیز به آن وارد شده است. در ادامه مروری بر نقدهای مثبت و منفی این سریال داریم.

مهم‌ترین شاخصه سریال در وهله اول، لهجه مشهدی آن است. فاکتوری که کارگردان با استفاده درست از آن موفق شد سریالی با طنز نجیب و موقعیت‌محور بسازد که بیننده را از اول تا آخر با خود همراه می‌کند و می‌خنداند. شاید مهم‌ترین عامل در این موفقیت، استفاده از بازیگران بومی است. سریال نوروز رنگی همانند سریال نون خ از بازیگران بومی بهره برده و این یک معامله دو سر برد بوده است؛ چراکه بازیگران مشهدی به شهرت رسیدند و سریال نیز از پتانسیل بالقوه آنان نهایت استفاده را برد. شناخت خوب کارگردان از کمدی بزن و بکوب و تلفیق تئاتر با نمایش روحوضی نیز از دیگر ویژگی‌های مثبت سریال است.

ایده‌‌پردازی سریال نیز بسیار قابل‌توجه است. بیننده با تماشای سریال نوروز رنگی قدم به دنیایی متفاوت با آن‌چه الان در حال تجربه‌اش است، می‌گذارد. این سریال یادآور روزهایی است که همسایه‌ها همدل بودند و مشکل یک نفر، مشکل همه آن‌ها بود. فضاسازی عالی و پاشیدن گرد نوستالژی روی سریال با فاکتورهایی چون ویدئو، آتاری، ماشین پیکان، یادی از شهدای جنگ تحمیلی همچون شهید عبدالحسین برونسی، اشتیاق مردم برای دیدن پدیده‌ای به نام تلویزیون رنگی و... همه و همه به سریال کمک کرد که در جذب مخاطب از سراسر کشور عملکرد موفقی داشته باشد.

ولی در این میان نقدهایی نیز به سریال وارد است که مهم‌ترین آن‌ها پردازش ناکافی ایده است. گرچه ایده اولیه داستان بکر و جذاب است، ولی متأسفانه به خوبی پردازش نشده و فیلم‌نامه در بعضی قسمت‌ها لنگ می‌زند. در کل داستان سریال تا پیش از ورود دایی وی‌جی خوب است، ولی این شخصیت با ورود و سپس تکراری شدنش پس از دو قسمت، داستان را به بیراهه می‌برد. از طرف دیگر، این سریال برای مشهدی‌ها و همه افرادی که با این فرهنگ آشنا هستند بسیار جذاب است، ولی مخاطب عام از غرب یا جنوب ایران، نیاز به داستان قوی‌تری دارد تا بتواند با سریال همراه شود.

سخن پایانی

درنهایت این‌که سریال نوروز رنگی پتانسیل آن را دارد که با اندکی تغییرات و تقویت فیلم‌نامه، تبدیل به یکی از سریال‌های دنباله‌دار صداوسیما شود. نظر شما چیست؟! اگر هنوز این سریال را تماشا نکرده‌اید، نگران نباشید. در این صفحه از مایکت می‌توانید به تماشای سریال نوروز رنگی بنشینید بدون این‌که دردسر دانلود سریال را داشته باشید.

مایکت سریال ایرانی سریال نوروز رنگی