سریال خانه به دوش
درباره سریال خانه به دوش
سریال خانه به دوش، ماجراهای جذاب آقا ماشالله و خانوادهاش به طور رایگان از مایکت قابل مشاهده است.
داستان سریال خانه به دوش
در پاییز سال 1383 پخش یکی از محبوبترین سریالهای ایرانی در شبکه سه سیما آغاز شد. سریال خانه به دوش به نویسندگی و کارگردانی رضا عطاران و تهیهکنندگی ایرج محمدی و مهران مهام در آن سال برای اولینبار پخش شد. ژانر سریال خانه به دوش کمدی، اجتماعی و درام است و بازیگرانی همچون حمید لولایی و مریم امیرجلالی در آن بازی میکنند. این سریال محبوب با موسیقی مجید اخشابی، در رمضان 1383 مهمان خانههای ما بود. احتمالاً شما هم ماجراهای آقا ماشاالله و باجناقش اصلان را به یاد دارید. یک ماجراجویی طنز و دیدنی که هرشب ما را پای تلویزیون مینشاند. گرچه بیست سال از ساخت سریال خانه به دوش میگذرد، ولی این سریال همچنان یک عنوان محبوب در میان مخاطبین ایرانی است. ما در مایکت به این امر واقفیم و به همین دلیل این امکان را برای شما خواننده عزیز فراهم آوردهایم تا بتوانید همه قسمتهای سریال خانه به دوش را به صورت آنلاین و بدون نیاز به دانلود تماشا کنید.
داستان سریال خانه به دوش
ماجرای سریال خانه به دوش حول محور آقا ماشالا روایت میشود، فردی که با بیپولی و فقر دست به گریبان است و برای رهایی از این وضعیت هرکاری میکند. سالها پیش آقا ماشاالله به همراه دوست و همبازی قدیمی خود، که اتفاقاً باجناق هم بودند، مدیریت یک شرکت را برعهده میگیرد. بنا به دلایلی این شراکت به سرانجام نمیرسد و آقا ماشاالله کنار میکشد. چند سالی میگذرد و اصلان به واسطه اداره شرکت به مال و مقامی میرسد؛ درحالیکه آقا ماشالا با انجام کارهایی نظیر هندوانهفروشی سعی دارد خرج خانه و زندگی را درآورد.
آقا ماشالا که اکنون رابطه خوبی با اصلان ندارد و از طرفی میخواهد به هر طریقی شده پول درآورد، با فردی به نام آقای بیات همراه میشود و پولی به او برای سفر به مالزی میدهد. اما این شراکت به کجا میرسد؟!
تاریخ انتشار سریال خانه به دوش
سریال خانه به دوش در سال 1382 و برای پخش در ماه رمضان ساخته شد. این سریال 27 قسمتی اولینبار در 25 مهر 1383، مصادف با آغاز ماه رمضان، به روی آنتن شبکه سه سیما رفت. با استقبال گسترده بینندگان، این سریال تبدیل به یکی از محبوبترین سریالهای ایرانی شد و طی دو دهه اخیر چندین بار از شبکههای مختلف صدا و سیما نظیر شبکه آی فیلم و تماشا بازپخش شده است.
این سریال در حال حاضر در وبسایتهای مختلف، نظیر مایکت در دسترس علاقهمندان قرار دارد. شما در همین صفحه از مایکت میتوانید همه قسمتهای سریال خانه به دوش را به صورت آنلاین و بدون نیاز به دانلود تماشا کنید.
بازیگران سریال خانه به دوش
مجموعه تلویزیونی خانه به دوش از حضور بازیگران بهنام و محبوبی بهره برده است. بزرگانی نظیر حمید لولایی و مریم امیرجلالی در کنار هنرمندان فاخر ژانر طنز نظیر رضا عطاران و علی صادقی به ایفای نقش در این سریال کمدی پرداختهاند. در ادامه با برخی از هنرپیشههای سریال خانه به دوش آشنا میشویم.
حمید لولایی؛ بازیگر نقش ماشاالله مرزوقی
حمید لولایی بازیگر مشهور ایرانی، متولد 3 دی 1334 در کیاشهر در استان گیلان است. او فعالیت حرفهای خود به عنوان بازیگر را از سال 1358 با تئاتر "سبزه، دوست بچهها" به کارگردانی رضا ژیان آغاز کرد. وی با سریال سربداران (1360) قدم به تلویزیون گذاشت و با نقش خشایار در سریال زیر آسمان شهر (1379-81) به شهرت رسید. شهرت وی به واسطه بازی در نقش آقاماشالا در سریال خانه به دوش و نقش فرخ در سریال مسافران (1388) افزون گشت. آقای لولایی در سینما نیز بازیگر فعالی است و برای بازی در فیلم چند میگیری گریه کنی؟ (1384) برنده سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد. این بازیگر توانا را اخیراً در آثاری نظیر فیلم آشوب (1400)، مجموعه چرخ گردون (1402) و برنامه جوکر (1403) دیدهایم.
مریم امیرجلالی؛ بازیگر نقش ناهید (همسر آقا ماشاالله)
مریم امیرجلالی بازیگری توانا و محبوب است که در کنار بازیگری، به عنوان خواننده نیز فعالیت دارد. وی متولد سال 1326 در شهر تهران است و از سال 1374 با سریال زیر گنبد کبود قدم به وادی بازیگری گذاشت. خانم امیرجلالی در دهه 80 به واسطه بازی در مجموعههای طنز نظیر سریال خانه به دوش، سریال متهم گریخت (1384) و سریال چاردیواری (1389) به شهرت رسید. ایشان در سال 1379 با فیلم شبهای تهران به کارگردانی داریوش فرهنگ برای اولینبار روی پرده سینماها دیده شد. در میان آخرین کارهای این بازیگر باید فیلم ویلای موروثی (1403) و مجموعه شام ایرانی (1399) را نام ببریم.
غلامحسن لطفی؛ بازیگر نقش اصلان (باجناق ماشاالله)
غلامحسین لطفی بازیگر، کارگردان و نویسنده اهل ایران است. او در تاریخ 23 آبان 1328 در قزوین چشم به جهان گشود. وی مدرک فوقلیسانس بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و دکترای افتخاری تئاتر را دارد. فعالیت حرفهای وی به عنوان بازیگر از سال 1352 با مجموعه تلویزیونی دلیران تنگستان آغاز گشت. پنج سال بعد شاهد اکران فیلم سرخپوستها، اثری به کارگردانی و نویسندگی آقای لطفی بودیم. وی بعدها فیلم آئینه (1364) و فیلم پاکباخته (1374) را نیز کارگردانی کرد.
این بازیگر تا چند سال پیش بازیگر فعالی در تلویزیون بود و آخرینبار در سال 1396 در سریال خان بابا و ارثیه فامیلی به عنوان بازیگر مهمان حضور یافت. در میان آخرین آثار سینمایی وی نیز میتوانیم فیلم خفگی (1395) و فیلم نارگیل 2 (1398) را نام ببریم.
سریال طنز خانه به دوش از حضور بازیگران بسیاری بهره برده که در ادامه با چند تن دیگر از آنان آشنا میشویم:
علی صادقی؛ بازیگر نقش علی (پسر ماشاالله)
رضا عطاران؛ بازیگر نقش احمد (دوست ماشاالله)
آناهیتا همتی؛ بازیگر نقش نرگس (دختر ماشالا)
فلور نظری؛ بازیگر نقش نسرین (همسر اصلان، خواهر ناهید)
بهنوش بختیاری؛ بازیگر نقش ژینوس (دختر اصلان)
خشایار راد؛ بازیگر نقش آقای بیات (دوست اصلان)
نگین اوشانره؛ بازیگر نقش سحر (دختر ماشاالله)
پروین میکده؛ بازیگر نقش زیبا خانم (خدمتکار خانه اصلان)
شهناز شهبازی؛ بازیگر نقش سرمدی (همسر بیات)
نقد و بررسی سریال خانه به دوش
مجموعه تلویزیونی خانه به دوش اثری جذاب با قصهای ساده و دلنشین است که اولینبار در ماه مبارک رمضان در سال 1383 پخش شد. قصه روان سریال و به تصویر کشیدن یک خانواده از قشر متوسط، خانوادهای که بیننده به راحتی خود را عضوی از آن تصور میکند، سبب شد این سریال تبدیل به اثری محبوب در تلویزیون ایران شود. این سریال پس از گذشت 20 سال همچنان در دل مردم جا دارد و بارها از دیگر شبکههای تلویزیون پخش شده است. سریال خانه به دوش در هشتمین جشن حافظ در سال 1384 حضور یافت و آنجا را با برد عنوان بهترین بازیگر کمدی مرد برای حمید لولایی و نامزدی عنوان بهترین بازیگر کمدی زن برای مریم امیرجلالی ترک گفت.
منتقدین نظرات مختلفی درباره این سریال دارند، گرچه بیشتر آنها نقدهای مثبتی برای آن نوشتهاند. اولین عنصری که توجه بیننده را به خود جلب میکند، داستان ساده و روان سریال خانه به دوش است. داستانی که با یک زبان طنز به بررسی مشکلات اجتماعی مانند زیادهخواهی، جهل، بیپولی و عاقبت کارهای خلاف میپردازد. استفاده از زبان طنز برای بیان این مسائل سبب شده که هم تلخی آنها کام بیننده را آزار ندهد و هم اینکه بیننده راحتتر با سریال و مضمون آن ارتباط برقرار کند. البته در این میان برخی منتقدین باور دارند داستان سریال از قواعد پیروی نمیکند و ملموس و باورپذیر نیست. در نگاه آنها مسائلی همانند اعتماد بیش از اندازه ماشاالله به آقای بیات، اصلاً قابل قبول نیست.
یکی از مهمترین نکات سریال خانه به دوش، توجه سریال به قشر ضعیف و تقابل دو خانواده از دو طبقه اجتماعی متفاوت است. در این سریال افراد کمدرآمد یک زندگی ساده دارند و به مسائل احساسی و انسانی توجه ویژهای نشان میدهند. در مقابل خانواده ثروتمند ماجرا، در ایجاد خصوصیات انسانی ناتوان هستند. این امر به خودی خود ایرادی ندارد، ولی تکرار آن در آثار تلویزیونی سبب میشود افراد جامعه نسبت به اقشار خاص، بدبین شوند.
از طرفی چون مجموعه تلویزیونی خانه به دوش به مشکلات عینی و روزمره جامعه میپردازد و شخصیتهای سریال از پس همه چالشها، حتی به طور غیرمنطقی برمیآیند، این سریال نوعی دلداری برای طبقات محروم جامعه است. ولی از این امر نباید غافل شد که نشان دادن این مشکلات کمکی به حل آنها نمیکند و صرفاً سبب آرامش بیننده میشود که میفهمد در این بدبختی تنها نیست.
یکی از انتقاداتی که به این سریال وارد شده، کلام سخیف بازیگران و دیالوگهای سطحی است. برخی منتقدین باور دارند استفاده از کلمات سخیف و به اصطلاح کوچه-بازاری در شأن یک رسانه فراگیر و ملی نیست و سبب میشود زشتی این عبارت در نزد بیننده از بین برود. ولی از این نکته نباید غافل شد که سریال خانه به دوش صرفاً یک اثر کمدی است و دیالوگهای آن نیز براساس معیار طنز ارائه شدهاند. پس اگر واژهها صرفاً جنبه شوخی داشته باشند، از تأثیر منفی آنها کاسته میشود.
سخن پایانی
سریال خانه به دوش یک مجموعه تلویزیونی بهیادماندنی و محبوب است که همچنان طرفداران بسیاری در سراسر ایران دارد. این سریال در بخش طنز و بازی بازیگران بسیار عالی عمل کرده، ولی در بخش داستانپردازی، شخصیتپردازی و دیالوگنویسی میتوانست بهتر باشد. اگر شما هم از طرفداران این مجموعه دوستداشتنی هستید، در این صفحه از مایکت میتوانید همه قسمتهای سریال خانه به دوش را به صورت آنلاین تماشا کنید.
تمام قسمتهای سریال خانه به دوش
- ۱۴۱:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۱
- ۲۴۰:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۲
- ۳۳۹:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۳
- ۴۳۸:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۴
- ۵۳۵:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۵
- ۶۳۴:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۶
- ۷۳۶:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۷
- ۸۳۹:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۸
- ۹۴۲:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۹
- ۱۰۴۱:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۱۰
- ۱۱۴۰:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۱۱
- ۱۲۳۴:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۱۲
- ۱۳۳۸:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۱۳
- ۱۴۵۰:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۱۴
- ۱۵۵۱:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۱۵
- ۱۶۴۶:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۱۶
- ۱۷۴۰:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۱۷
- ۱۸۴۰:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۱۸
- ۱۹۵۳:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۱۹
- ۲۰۵۰:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۲۰
- ۲۱۴۲:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۲۱
- ۲۲۴۲:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۲۲
- ۲۳۳۵:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۲۳
- ۲۴۴۵:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۲۴
- ۲۵۴۷:۰۰خانه به دوش - فصل ۱ - قسمت ۲۵