با آغاز بلوغ پسران و بروز علامت های جسمی و جنسی تغییرات و گذر از زمان بچگی شروع میشود . نوجوان به پیروی این تغییرات جسمی، با چالش هایی رو به رو میشود . اطرافیان شاهد علامت های ظاهری و خود نوجوان علاوه بر آن ها به علت آغاز تفکر انتزاعی دچار دغدغه های فراوانی میشود .
تغییرات شدید در تیپ بدن و اجزای صورت امکان دارد برای نوجوان ازار دهنده باشد. همچنین تغییرات شدید در میل و اندام های جنسی میتواند برای نوجوان مسأله باشد. روش برخورد با این تغییرات نیازمند آگاه بودن از آن هاست. والدین با اگاهی و صبوری در رابطه با نوجوان شان میتوانند به آنها برای گذر از بحران نوجوانی کمک کنند. نوجوان پسر باید بداند این ویژگی ها و تغییرات طبیعی است و لازم است در مواجهه با آنها صبورانه و منطقی برخورد کند.
زمانی که پسران به سن 10 تا 12 سالگی می رسند افزایش هورمون های تولیدمثل ، این سیستم را برای عملکرد بزرگ سالی آماده میکند. افزایش ترشح هورمون های جنسی بطور کلی بعنوان آغاز بلوغ شناخته میشود . نهایتا منجر به آغاز زندگی جنسی بزرگ سالی میشود. اگر نشانه های بلوغ تا 14 سالگی ظاهر نشود، بلوغ دیررس و اگر زودتر از 9 سالگی اتفاق بیافتد بلوغ زودرس تشخیص داده میشود .
★ ★ ★ ★ ★ ٨ بهمن ١٤٠١
عالی من تمام مطالب رو کامل خوندم لطفا به کسانی که مگین بده گوش نکنید بسیار خوبه💖🙂
☆ ★ ★ ★ ★ ٢٦ آذر ١٤٠١
مطالب مفید اما اندک به مطالب بیفزایید.
★ ★ ★ ★ ★ ٣١ تیر ١٤٠٣
✓ خیلی کاربردی😂