در این برنامه آموزش انواع لواشک به صورت کامل و گام به گام (همراه با تصاویر) ارایه شده است که شما بتوانید در منزل این خوراکی خوشمزه را به راحتی درست کرده و لذت ببرید.
از جمله این آموزش ها:
لواشک میوه ای
لواشک توت فرنگی
لواشک انبه
لواشک انار
لواشک خرمالو
لواشک زرشک
لواشک زغال اخته
لواشک شاه توت
لواشک نارنگی
لواشک هفت میوه
لواشک هلو
لواشک آلبالو
لواشک هندوانه
و...
لواشک یک خوراکی ایرانی و با مزه ترش و شور است که از شیرهٔ غلیظشده و قوامآمدهٔ میوههایی همچون آلوچه،زردآلو ،آلو، قیسی کیوی و امثال آن تهیه میکنند و همچون لواش آن را پهن و نازک میکنند تا خشک شود.
لواشک در واقع نوعی عصارهٔ گرفتهشده از میوههاست که متخصصان تغذیه به آن «اکستراکت[کنسانتره]» میگویند و در زبان عربی موسوم به «قمر الدین» است و با خشک کردن به دست میآید. خشک کردن از سادهترین و متداولترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازهٔ تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکلهای گوناگون از روشهای سنتی تا الگوهای صنعتی برای خشک کردن بکار میرود. امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی روشهای تهیه لواشک هم تحول یافت و نمونههای نوین این محصول با نظارت بهداشتی به بازار عرضه میشود.
★ ★ ★ ★ ★ ١٥ دی ١٤٠٢
عالیه من دوتاشو درست کردم خوب بود
☆ ★ ★ ★ ★ ٤ تیر ١٤٠٢
✓ الرد#_€/"
★ ★ ★ ★ ★ ١٢ فروردین ١٤٠٣
نقاط قوت و ضعف اخه چی داره😂😂اما واقعا خوبه