World Empire
World Empire امپراتوری جهانی
نسخه۵.۳.۳
آخرین بروزرسانی۱۴۰۵/۰۲/۱۰
تعداد دانلود۲۰۰ هزار
امتیاز۴.۵
تعداد نظرات۳,۰۷۲
حجم۹۱ مگابایت
نوعبازی اندرویدی
دسته‌بندیاستراتژی
سازندهiGindis Games

World Empire

آیا تا کنون بازی World Empire را نصب کرده‌اید؟ این بازی با مراحل جذاب و گیم‌پلی سرگرم‌کننده خود، شما را ساعت‌ها درگیر می‌کند.

امپراتوری جهانی

بازی 'امپراتوری جهانی' یک بازی استراتژی نوبتی است که در آن شما کنترل یکی از ۱۸۰ کشور را به دست می‌گیرید و به دنبال ساخت یک امپراتوری برتر هستید. با استفاده از دیپلماسی، جنگ، و قدرت اقتصادی، به مصاف دشمنان خود بروید و به رهبر برتر تبدیل شوید.

ویدئو معرفی بازی

‏بازی در سال ۲۰۲۷ در دنیایی آشفته آغاز می‌شود که بازارهای جهانی فروپاشیده‌اند و جنگ بر سر منابع شدت گرفته است. به عنوان رهبر شورش در کشور خود، شما اختیار کامل دارید تا کشور را بازسازی کرده و به یک امپراتوری سرافراز تبدیل کنید.

‏ویژگی‌های کلیدی این بازی شامل استراتژی نوبتی، ساخت امپراتوری جهانی، شرایط واقعی، هوش مصنوعی هوشمند، و پشتیبانی از بیش از ۴۰ زبان برای ارتقاء تجربه کاربری است.

‏با طیف گسترده‌ای از تسلیحات قدرتمند و قابلیت بازی چندنفره با دوستان و بازیکنان جهانی، شما می‌توانید تا ۸ بازیکن را به چالش بکشید.

‏با شروع ماموریت خود، کشور منتخب خود را به سمت تبدیل شدن به امپراتوری برتر هدایت کنید. موفق باشید!

‏کلمات کلیدی: استراتژی نوبتی، ساخت امپراتوری، هوش مصنوعی، دیپلماسی، جنگ، بازی چندنفره، تسلیحات جهانی.

تغییرات بازی World Empire در نسخه جدید
بازیکن عزیز،
رابط کاربری بازی، سرعت، پایداری و پشتیبانی از دسترسی بهبود یافته است.
مسائل گزارش شده برطرف شده‌اند و ما همچنان به بهبود هوش مصنوعی ادامه می‌دهیم.
ما قصد داریم نقشه‌های بی‌شماری اضافه کنیم و همچنین گزینه‌های بیشتری برای دیپلماسی، جاسوسی و جنگ فراهم کنیم.
حمایت شما برای ما اهمیت زیادی دارد تا بتوانیم به توسعه ادامه دهیم.
با تشکر،
تیم iGindis

نظرات و امتیازها

۳۰۷۲ نظر ۴.۵ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
خلاصه نظرات تولید شده با هوش مصنوعی
  • بازی خیلی خوب و سرگرم‌کننده است و کاربران از عمق دیپلماسی و جنگی آن لذت می‌برند.
  • بخش چندنفره و تجربه آنلاین هم مثبت است، اما گاهی خروج ناگهانی یا مشکلات اتصال دیده می‌شود.
  • کاربران درخواست‌های زیادی برای امکانات جدید دارند مثل حمله موشکی به تجهیزات، اضافه شدن نیروها و تجهیزات متنوع، کارخانه، صادرات و واردات و حالت‌های گیم‌پلی بیشتر.
  • بحث توکن‌ها و پرداخت‌های درون‌برنامه وجود دارد و برخی از بازیکنان به دنبال دسترسی رایگان یا گزارش ارورهای دریافت توکن‌ها اشاره کرده‌اند.
  • در کل با وجود برخی باگ‌ها و محدودیت‌های فعلی، تجربه کلی مثبت است و با بهبودهای پیشنهادی می‌تواند برای طیف گسترده‌ای از کاربران مناسب باشد.
بیشتر
عکس کاربر - ˢᴵᴿ 𝑀𝑎𝑚𝑎𝑙𝑖 ˢᴵᴿ 𝑀𝑎𝑚𝑎𝑙𝑖★★★★★ ٨ تیر ١٤٠٥

بازی خوبیه استراتژی رو بالا میبره فقط یکاری کنید مجلس و سنا و احزاب و انتخابات داشته باشه نیروهای ویژه هم باشه عالی میشه

۲۶۰
عکس کاربر - امیرحسین امیرحسین★★★★★ ٣ تیر ١٤٠٥

عالی همچی داشت🫶🫶😀😀 فقط چجوری کشور تسخیر میکنی من نزدیک100000تاموشک یا بیشتر میزنم بازم میگه تهت کنترل شورشیان

۱۹۶
عکس کاربر - امیرعلی متقیان امیرعلی متقیان☆★★★★ ٣١ اردیبهشت ١٤٠٥

خیلی عالیه. فقط اینکه باید در قسمت سناریو ها ، بازی داستانی باشه. بعدشم اینکه قابلیتی به بازی اضافه کنید تا بتونیم خودمون یه کشور جدید بسازیم. من نفهمیدم که پهباد و هلیکوپتر به چه دردی میخوره.

۸۱۲۳