نسخه۵.۰.۱
آخرین بروزرسانی۱۴۰۴/۰۱/۲۶
تعداد دانلود۴۷ هزار
امتیاز۴.۵
تعداد نظرات۱,۷۴۳
حجم۸۸ مگابایت
نوعبازی اندرویدی
دسته‌بندیاستراتژی
سازندهiGindis Games

‏‏سال ۲۰۲۷ است و جهان در هرج و مرج می باشد.نظم بازار جهانی سقوط کرده.هر کس برای منافع می جنگد و ناتو و متحدان قدیمیش دیگر با هم پیوسته نیستند.

‏رییس جمهور تازه منتخب ایالات متحده تصمیم به تمرکز بر امور داخلی و بازسازی اقتصاد کشور گرفته است.ایالات متحده شروع به فراخواندن نیروهایش از سراسر دنیا کرده.

ویدئو معرفی بازی

‏اروپا با سیل جمعیت پناه جویان روبه رو شده و یوروی بی ارزش تا هنگامی که آمریکا در بحران است نمی تواند بر امور جهانی تاثیر بگذارد‌.جهان برای مقابله با نیروی ویران کننده باقی مانده است و در شرق اروپا،دریای جنوبی چین و خاور میانه کشش ها شدت گرفته.

‏یک طغیان بزرگ،دولت را در کشور شما سرنگون کرده است.به عنوان رهبر این انقلاب شما اختیار نامحدود یافته اید تا کشور را هدایت و بازسازی کنید.مجلس شما را برگزیده و وظیفه شما تشکیل امپراتوری است.

‏به عنوان رهبر جدید هدف شما در نهایت تبدیل شدن به یک رهبر بلند مرتبه می باشد.استفاده از همه چیز،از مذاکره گرفته تا جنگ نظامی،شما باید بکوشید تا امپراتوری تشکیل دهید،هم از لحاظ اقتصادی و هم نظامی برتر از بقیه باشید.برای هدایت آماده اید فرمانده؟

‏بازی بر اساس بازیکن تک نفره در مقابل هوش مصنوعی بسیار پیشرفته ای تولیدشده که وضعیت کشور ها و حوادث را به روز نشان می دهد.تیم ما وضعیت کشور ها در دنیای واقعی را در عرصه های اقتصادی،روابط دیپلماتیک،وضع نظامی و ...جمع آوری و به روز رسانی می کند.

‏در بازی ۱۸۰ کشور دنیا وجود دارند.شما کشوری را که دوست دارید،انتخاب کرده و بازی می کنید.بازی شامل:عرضه تسلیحات از سراسر دنیا،مرکز جاسوسی،اتاق جنگ،روابط دیپلماسی،سازمان ملل،دستگاه اقتصادی،فناوری،اخبار جهانی(اقتصادی،روابط،جنگ و جاسوسی)و هوش مصنوعی بسیار پیشرفته است.

‏تسلیحات بازی:مزدور،خودروی نفربر زرهی،تانک،توپخانه،موشک زمین به هوا،بالگرد،جت های جنگنده،ناو،زیر دریایی ،ربات های جنگی،پهپاد،حامل هواپیما و موشک های بالستیک می باشند.

‏سیستم طوری طراحی شده تا هزاران روش ممکن باشد و بتوان بهترین راه برای پیروزی را انتخاب کرد.شما باید توانایی هدایتتان را اثبات کنید و کشورتان را تبدیل به امپراتوری نمایید.در ماموریت خود موفق باشید فرمانده.

‏تیم iGindis

تغییرات در نسخه جدید

‏‏* UI ، سرعت و ثبات بازی بهبود یافته.
‏* ارتش ، روابط و اقتصاد بسیاری از کشورها را بر اساس داده های دنیای واقعی به روز کرد.
‏* مسائل گزارش شده را ثابت کرده و به بهبود هوش مصنوعی ادامه دهید.

نظرات و امتیاز ها

۱۷۴۳ نظر ۴.۵ از ۵
۱
۲
۳
۴
۵
عکس کاربر - AmirAli AmirAli☆☆☆☆★ ٣ روز پیش

سلام چطور میشه توکن خرید لطفا راهنمایی کنید

میپسندم ۰ نمیپسندم ۰
عکس کاربر - reza reza☆★★★★ ٢٣ فروردین ١٤٠٤

‏✓ خوبه ‏✗ تحریم نداره یا حداقل من بلد نیستم داداشایی که میگین باید توکن تحریم رو خرید اینو میگین ولی خوب چرا روش خرید رو نمیگید؟

میپسندم ۱ نمیپسندم ۱
عکس کاربر - Masome Ebadpoor Masome Ebadpoor☆★★★★ ١٥ فروردین ١٤٠٤

میشه لطفاً بگید چطور توکل مخصوص تحریم رو بگیرم

میپسندم ۴ نمیپسندم ۱