بازیهای اندرویدی
بازیهای کامپیوتری در ابتدا ظاهر جذابی نداشته و ابتدایی و پیش و پا افتاده بودند اما با قویتر شدن پردازندههای کامپیوتری بازیهایی ساخته شدند که علاوه بر ظاهر و گرافیک جذاب و پرجزئیات، داستانهای گیرا و نیز نوآوریهای متعددی در زمینه انیمیشن، گیمپلی و مکانیک داشتند. همین روند درمورد بازیهای موبایل هم اتفاق افتاد و از بازی Snake روی گوشی ۱۱۰۰ نوکیا حالا به بازیهایی مثل کلش اف کلنز، پابجی موبایل، فیفا، کال اف دیوتی، قارچ خور، آسفالت، ماین کرافت، و همچنین بازیهای ایرانی مثل آمیرزا، منچرز، کوییز اف کینگز، فروت کرفت، مدیریت آنلاین فوتبال، پسر خوانده، مافیا رسیدهایم.
بسیاری از بازی های اندروید آنلاین هستند، به این معنا که برای بازی نیاز به اتصال به اینترنت دارید. در این بازی های معمولا یک رقابت آنلاین بین بازیکنان وجود دارد. در عین حال بازی های آفلاین برای مواقعی که در مترو یا جای دیگری وقت بیکاری دارید جذاب هستند.
در مایکت برای هر سلیقه ای بازی های متناسب وجود دارد. اگر به دنبال افزایش هوش مدیریتی خود هستید بازی های استراتژیک مناسب شما هستند. اگر میخواهید ذهن خود را ورزش دهید بازی فکری نصب کنید. اگر میخواهید در یک جمع دوستانه زمان خود را به شادی بگذرانید بازی های کارتی را به شما توصیه میکنیم.
دسته بندی بازی های اندرویدی
بازی های اندروید در سبک های مختلفی هستند: ماجراجویی، استراتژی، رانندگی، فکری، کلمات و .... در زیر دسته های مختلف بازی های اندرویدی را برای شما گرد آوری کرده ایم.
استراتژی
به طور کلی بازی های دسته بندی استراتژی توانایی مدیریت و برنامه ریزی شما را می سنجند پس اگر عاشق حل کردن معما، برنامه ریزی و توسعه هستید، بازی های استراتژی بهترین انتخاب برای شما هستند.
اکشن
تعداد زیادی از بازی های محبوب موبایل در این دسته قرار می گیرند و به طور کلی هر بازی ای که بتواند در شما هیجان ایجاد کند، ضربان قلبتان را بالا ببرد، باعث ترشح آدرنالین در خون بشود در این دسته قرار می گیرد.
تفننی
بازی های تفننی سرگرم کننده و بیدردسر هستند، معمولاً مراحل کوتاهی دارند که سختی آن ها به سرعت افزایش پیدا می کند و کنترل های ساده و ابتدایی دارند تا بازیکن سریعاً با آن ارتباط بگیرد.
رانندگی
سرعت، هیجان و آدرنالین سه چیزی هستند که خیلی از ما آدم ها را عاشق رانندگی و مسابقات اتومبیل رانی کرده اند. بازی های رانندگی ساخته شدهاند تا این هیجان و حس خوب را به بازیکن منتقل کنند.
شبیه سازی
با استفاده از بازی های این دسته می توانید مشاغل و حرفه های مختلف را در یک زندگی مجازی تجربه کنید. مثلاً خودتان را جای یک خلبان هلیکوپتر یا هواپیما های مسافربری یا یک سرآشپز حرفه ای که وقت سر خاراندن هم ندارد بگذارید.
فکری
هر بازیای که تفکر شما را درگیر کند میتواند یک بازی فکری باشد؛ از یک چیستان گرفته تا بازیهایی مثل شطرنج، سودوکو یا پازلهایی که تکههای آن را کنار هم میچینیم و بازی های پیچیده تری که در این قسمت می توانید پیدا کنید.
کلمات و دانستنی ها
به طور کلی بازی کلمه ای یا word game به هر بازی یا مسابقه ای گفته می شود که مهارت شما را در استفاده از واژه ها، ساختار آن ها و حدس زدن کلمات و اصطلاحات مختلف بسنجد.
کودک
اگر در گذشته کتاب ها تنها راه یادگیری ما بودند، حالا باید بازی ها را هم به آن اضافه کنیم؛ مخصوصاً برای کودکان که معمولاً بیش از راه های رسمی آموزش مبتنی بر بازی را دوست دارند.
ماجراجویی
در بازی های ماجراجویی معمولاً در نقش یک قهرمان قرار می گیرید و باید در مسیری که بازی برای شما مشخص می کند، حرکت کنید و چالش ها را یکی یکی از سر راه بردارید. این نوع از بازی ها معمولاً مراحل مختلفی دارند که سطح سختی آن ها به مرور افزایش پیدا می کند.
ورزشی
هر بازی ای که در مورد یکی از ورزشهای موجود در دنیا باشد، در این دسته قرار میگیرد. بازی های ورزشی ساخته شدهاند تا بتوانیم بدون حرکت فیزیکی از ورزش مورد علاقهمان لذت ببریم!
بازیهای موبایل با بازیهای کنسول و PC چه تفاوتی دارند؟
پردازندههای موبایل نسبت به PC و کنسول ضعیفتر بوده و نوع عملکرد متفاوتی دارند. از طرفی گوشیهای اندرویدی بهصورت پیشفرض هیچ نوع کنترلر و یا موس و کیبورد ندارند و با لمس کردن میتوان با آنها کار کرد. تفاوت اول باعث شده تا گرافیک و طراحی ظاهری بازیهای موبایل به اندازهی بازیهای PC و کنسول خفن و باکیفیت نباشد. با این حال عدم نیاز به کنترلر و موس و کیبورد هم باعث شده تا بتوانید بازیهای موبایلی را تقریباً در هر محیط و شرایطی تجربه کنید.
آیا بازیهای موبایل فقط مخصوص کودکان و نوجوانان و یا گروه سنی خاصی هستند؟
خیر! واقعاً فرقی نمیکند که چه سن و سالی دارید؛ اگر کمی جستوجو کنید یک بازی موبایل مطابق با سلیقه خود پیدا خواهید کرد.
آیا گوشی موبایل یا تبلت من قابلیت نصب و اجرای بازی را دارد؟
بله. البته شاید برخی برنامه ها به دلیل گرافیک بالا به خوبی روی گوشی شما اجرا نشود.
بازی دیتادار چیست؟
بعضی از بازیهای اندرویدی مثل پابجی موبایل گرافیک سنگین، محیط وسیع، آیتمهای مختلف و متنوع داشته و محتوای آنها نسبت به بازیهای معمول موبایلی حجمی بیش از حالت عادی دارد. این دسته از بازیها علاوه بر یک فایل نصبی، فایل دیگری به اسم دیتا دارند که طراحیهای بصری، صداگذاریها، طراحی محیطها و اطلاعات مختلف دیگر را شامل میشود.