بازی های کلماتی جذابیت خاص خودشان را دارند و در اکثر خانه های ایرانی ردپای آن ها دیده می شود، این دسته در رده عناوین پازل و فکری قرار میگیرند و بعد از به شهرت رسیدن
بازی آمیرزا توانستند جایی برای خود پیدا کنند، امروز به سراغ یک بازی متفاوت رفته ایم که سعی کرده قوانین تکراری را زیر پا بگذارد و ساختار شکنی کند، با مایکت و این بازی اندروید جذاب همراه باشید.
گیمپلی، شهر زیر سایه کلمات
شهر قشنگ توسط استودیو ناطور گیمز ساخته و راهی بازارهای موبایلی شده است، این عنوان سعی کرده از یکنواختی ژانر کلماتی کم کند و چالش های متنوعی را به اصل بازی اضافه کرده است، البته یک نسخه دوم هم با نام
بازی شهر قشنگ کلمات مارپیچ هم ساخته شده که هم اکنون قابل دانلود است، این دو بازی در گیم پلی شباهت زیادی به یکدیگر ندارند و هرکدام از آنها سوژه های خودشان را دنبال میکنند اما اگر درباره ساخته های این استودیو کنجکاو هستید بد نیست که از این موضوع هم اطلاع داشته باشید.
کلمات در یک سینی یا دایره رنگی چیده شده اند و شما باید بیشترین کلمات معنا دار را از ترکیب های مختلف کشف کنید، در هر مرحله ماموریت بازی مشخص است و شما میدانید که چند لغت مختلف را باید پیدا کنید، به مرور زمان تعداد حروف و چالش ها هم بیشتر میشود و همین موضوع بازی را وارد یک فاز هیجان انگیز میکند، در توتوریال اولیه بازی یک آموزش کامل به شما نشان داده میشود و شما با کشیدن کلمات به سمت یکدیگر و پیدا کردن چند کلمه با معنی میتوانید آن مرحله را رد کنید، اما اگر هم متوجه روند بازی نشدید اصلا نگران نباشید چرا که چند مرحله ابتدایی ساده هستند و برای درک بیشتر مخاطب نسبت به مکانیک های گیمپلی طراحی شده اند.
مغزت رو به کار بنداز
برای اینکه بتوانید پاسخ را پیدا کنید باید یک تقاطع میان حروف ایجاد کرده و سپس یک ترکیب با معنی بسازید، البته همه کلمات با معنی برای شما امتیاز مثبت نیستند و برخی از آن ها به قلک شما ریخته خواهند شد و در آینده در دسترس هستند، مراحل این بازی طوری طراحی شده اند که نمی توانید آن را به سرعت پشت سر بگذارید و باید فکرتان را به کار بیندازید، این بازی سعی میکند تمرین تمرکز را به شما بیاموزد و نشان دهد که فقط یک اثر سرگرم کننده نیست.
یک قسمت با عنوان دستاورد ها در بازی وجود دارد که ماموریت های مختلفی در آن تعبیه شده است، شما میتوانید این چالش ها را کامل کنید و امتیاز بیشتری بدست آورید، این بخش در واقع همان اچیومنت هایی است که در بازی های دیگر آن را بارها دیده ایم اما وجود آن در بازی کلمات متقاطع واقعا هیجان انگیز است.
پانزده فصل با موضوعات مختلف
بازی مراحل متنوعی دارد و از 15 فصل تشکیل شده است، هرکدام از بخش های بازی یک تم خاص دارند و به عنوان مثال شما در مرحله اول باید تم صنایع دستی را پشت سر بگذارید و به سمت مراحل دیگر بروید، با تغییر مراحل، حال و هوای بازی هم دچار تغییراتی میشود و عناصر مختلف گرافیکی و فنی اضافه خواهند شد.
گرافیک و صداگذاری
این بازی در مقایسه با بهترین های دسته کلماتی از نظر گرافیکی خیلی ساده طراحی شده، سازندگان میتوانستند جزئیات محیط ها را بیشتر کنند و به برخی از قسمت های بازی هم انیمیشن هایی اضافه کنند، با اینکه این مشکلات در طراحی بصری دیده میشود اما حجم قابل قبولی دارد و طراحی رابط کاربری برای همه قابل فهم است، صداگذاری هم خیلی پیچیدگی خاصی ندارد و نمره خوبی در این بخش دریافت نمیکند.
جنبه های مثبت
ردپای بازی هایی مثل
سماور در اینجا هم دیده میشود و دلیل آن چیزی نیست جز محبوبیت، سازندگان بازی های موبایل سعی میکنند که از یکدیگر الگو بگیرند، این کار باعث میشود که کیفیت کلی افزایش پیدا کند و بازی در حالت کلی به شکل یک اثر قابل قبول عرضه شود، در اینجا هم همین اتفاق تکرار شده اما ناطور گیمز توانسته به بهترین شکل ممکن کلیشه های اساسی بازی های کلماتی را حذف کند و به جای آن مکانیک های جدیدی جایگزین کند. این عناصر طوری طراحی شده اند که برای تقریبا تمام گروه سنی مناسب هستند و حتی کودکان هم میتوانند آن را تجربه کنند، به هرحال با اینکه تکرار در برخی از قسمت ها دیده میشود اما تجربه بازی شهر کلمات لذت بخش است و توصیه میشود که حتما نگاهی به آن بیندازید.
جنبه های منفی
حل کردن بعضی از مراحل واقعا سخت هستند و ممکن است چند روز نتوانید پاسخ درست را پیداکنید، راهنمای بازی هم ساز و کار خاصی دارد و کار را برای بازیکن در برخی از قسمت ها سخت میکند.
☆ ★ ★ ★ ★ ١٠ آبان ١٤٠٣
✓ اطلاعات عمومی رابالا میبرد
★ ★ ★ ★ ★ ١ آبان ١٤٠٣
✓ بعدا الان نه
★ ★ ★ ★ ★ ١٤ آبان ١٤٠٣
✓ خوبه ✗ خوبه خوبه