برنامه شبکه های اجتماعی
اصلیترین کاربرد گوشیهای ما ارتباط و ارسال پیام است. پیامرسانهای مختلف در کنار برنامههای شبکههای اجتماعی را دانلود کنید و دایره ارتباط خود با اطرافیان و دوستان را بزرگتر و عمیقتر کنید.
اصلیترین کاربرد گوشیهای ما ارتباط و ارسال پیام است. پیامرسانهای مختلف در کنار برنامههای شبکههای اجتماعی را دانلود کنید و دایره ارتباط خود با اطرافیان و دوستان را بزرگتر و عمیقتر کنید.
ارتباط با سایر افراد، یکی از مهمترین بخشها در زندگی تمام مردم است. این ارتباط در گذشته شکلهای مختلفی داشت و بعضا بسیار دشوار هم بود، ولی به لطف گسترش شبکه اینترنت و تلفنهای همراه، حالا اپلیکیشن های شبکه های اجتماعی هم جایگاه خاصی در زندگی ما پیدا کردهاند. امروزه، بهجرات میتوان گفت هیچ کسی نیست که گوشی هوشمند داشته باشد و برای تعامل با سایرین، سراغ اپ های شبکه های اجتماعی نرود.
این اپلیکیشنها به کاربران اجازه میدهند که با سایر افراد در سراسر دنیا در ارتباط بوده و تجربهها، خاطرهها، علایق و ... را در قالب ویدیو، عکس و متن به اشتراک بگذارند. تنوع این برنامهها هم البته در نوع خود زیاد است چرا که بسیاری از آنها، علاوه بر ایجاد فضایی برای اشتراک محتوا، انجام کارهای دیگری مانند چت خصوصی، تماس صوتی و تماس تصویری را هم امکانپذیر میکنند.
خوشبختانه، طی سالهای اخیر هم برنامه های شبکه های اجتماعی زیادی توسط شرکتهای ایرانی توسعه پیدا کردهاند که علاوه بر سرعت و امنیت بالا، امکاناتی گسترده داشته و بسیاری از خدمات مخصوص کاربران ایرانی را هم میتوان در آنها پیدا کرد
اپ های شبکه های اجتماعی در چندین دستهبندی مختلف قرار میگیرند که در ادامه سعی میکنیم برخی از مهمترینها را معرفی کنیم.
نرم افزارهای شبکه اجتماعی زیادی در جهان وجود دارد که صدها میلیون کاربر در سراسر جهان داشته و به شما اجازه میدهند تا خود را در دنیایی تمامنشدنی از محتوای دیجیتالی غرق کنید. اگرچه این نرمافزارها بسیار محبوب هستند، اما نمونه ایرانی بسیاری از آنها را میتوان با امکانات گستردهتر، محیط فارسی، پشتیبانی قوی و فضای تعاملی بهتر و مطابق با فرهنگ ایرانی پیدا کرد.
در این میان، برخی از این اپلیکیشنها هم به گونهای طراحی شدهاند که در آنها میتوان امکانات چند نرمافزار را در یک مکان پیدا کرد؛ مثلا شما میتوانید علاوه بر اشتراک تصاویر و ویدیوها در فضایی مشابه با اینستاگرام یا سایر شبکههای اجتماعی، با دوستان خود نیز ارتباط صوتی و تصویری برقرار کرده و از خدمات آنلاین گستردهای مانند خرید شارژ، پرداخت قبض، تهیه بلیط و ... نیز استفاده کنید. برای پوششدهی بهتر مطالب روز هم در بسیاری از این نرمافزارها، بخشی مخصوص برای انتشار جدیدترین مطالب یا اخبار داغ در نظر گرفته شده که قطعا برای مخاطبان جذاب خواهد بود.
گوشیهای هوشمند، شیوه ارتباط ما با دوستان و سایر افراد را هم تغییر دادهاند و توسعه پیامرسانها به عنوان یکی از محبوبترین اپلیکیشن های شبکه اجتماعی در جهان، به شما کمک میکنند تا با استفاده از اینترنت و با کمترین هزینه، با دوستان خود در تماس باشید.
امکانات پیامرسان، چیزی فراتر از یک اپلیکیشن چت و گفتگو است و کاربران علاوه بر امکان چت با دوستان با ارسال پیامهای متنی، میتوانند به صورت صوتی و تصویری نیز با آنها ارتباط برقرار کرده و ایجاد گروهها و کانالهای مختلف، همزمان با صدها یا هزاران نفر در ارتباط باشند. در کنار پیامرسانهای خارجی محبوب، نمونههای بومی را هم میتوان پیدا کرد که امکانات آنها با خدماتی ویژه کاربران ایرانی همراه شدهاند؛ چیزی که در پیامرسانهای خارجی وجود ندارد.
قابلیت تماس صوتی و تصویری از طریق اینترنت، یکی از اصلیترین امکانات اکثر پیامرسانهای داخلی و خارجی است. اگرچه در بسیاری از اپلیکیشنهای ایرانی هم میتوان این ویژگیها را پیدا کرد، ولی عملکرد تمام آنها یکسان نیست و برای بعضی از نرمافزارها حتی قابلیتهای بیشتری در نظر گرفته شده است که کمک میکنند ارتباطی بهتر و مطمئنتر را با مخاطبان برقرار کنید.
اپ های شبکه های اجتماعی معمولا ساختاری پیچیده با مکانیسمهای فراوان دارند و همین مسئله باعث شده تا ابزارهای مختلفی برای بهبود کارها توسعه پیدا کند. به عنوان مثال، در جایی مانند اینستاگرام که لایک و دنبالکننده اهمیت زیادی دارد و خیلی سخت میتوان تعداد آنها را افزایش داد، ابزارها و برنامههایی هست که کمک میکنند تعداد لایکها، دنبالکنندهها یا کامنتهای پستهای خود را افزایش داده و بیشتر از همیشه دیده شوید.
این دسته از نرم افزار های شبکه های اجتماعی محبوبیت زیادی میان کاربران، بهخصوص صاحبان کسبوکارها دارند و میتوانند روی نتیجه نهایی تا حد زیادی اثرگذار باشند.
بله. اکثر پیام رسان های اندرویدی ( تلگرام – واتس اپ – ایمو ) در ابتدای ثبت نام از شما یک شماره همراه می خواهند و بدون این شماره شما قادر به استفاده از پیام رسان مورد نظر نخواهید بود. اما پلتفرم های دیگری مثل اینستاگرام یا فیسبوک مسنجر به شما این امکان را می دهند که بدون ثبت شماره همراه از آن ها برای ارسال پیام استفاده کنید.
تمام شبکه های اجتماعی به شما این امکان را میدهند که اطلاعاتتان را از کسانی که می خواهید پنهان کنید. همچنین ورود به حساب کاربری شما در این برنامه ها از سوی اشخاص دیگر غیر ممکن خواهد بود. به طور کلی کمپانی های تولید کننده این برنامه ها سیاست های بسیار سخت گیرانه ای در رابطه با اطلاعات کاربران خود دارند و شما میتوانید با خیال راحت به استفاده از این برنامه ها بپردازید.
بزرگترین مزیت این پیام رسان ها نسبت به سیم کارت رایگان بودن هزینه ی برقرار تماس (صوتی و تصویری) و ارسال پیام است. البته باید خاطرنشان کرد که برای برقراری تماس یا ارسال پیام میبایست هزینه اینترنت را بپردازید
بله. تقریبا اکثر پیام رسان های ایرانی و خارجی مثل واتس اپ – تلگرام – ایمو – گپ – سروش – ایتا و بله قابلیت اجرای بر روی کامپیوتر را دارند.
واتس اپ - اسکایپ – ایمو – سروش ( فقط تماس صوتی ) - گپ و فیسبوک مسنجر بهترین پیام رسان ها برای برقراری تماس صوتی و تصویری هستند.
برای جذب فالوور در شبکه های اجتماعی به خصوص اینستاگرام می توانید از برنامه هایی مثل فالوورگیراینستاگرام+ لایک بگیر یا فالوئر بگیر اینستاگرام استفاده کنید.
مرجع دانلود بازیها و برنامههای اندرویدی